imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fishing Break: Поредната отличена от App Store игра за iOS


Подозираме, че все още не сте изпробвали Hoppenhelm за iOS, но определено ви препоръчваме да го направите. Динамичната разработка на BUN GUN AB не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но точно в това се крие и нейният чар, а ние ще ви запознаем с поредната отличена от App Store игра, на която може да се наслаждавате съвсем спокойно, без да попаднете в каквото и да е екшън затруднение.

Ако вече ви се е искало да разполагате с някоя игра, която да стартирате за кратко, точно когато нямате много работа в офиса или пък имате малко свободно време, то Fishing Break е точно за вас. Достатъчно е да хвърлите въдицата и да се постараете да извадите колкото се може повече риба от езерото, но има и няколко малки особености, които се подреждат до приятната графика и музикални ефекти, с които може да се похвали разработката на Roofdog Games.

Реално погледнато няма нищо сложно. Просто хвърляте въдицата, като плъзнете с пръст върху екрана отляво надясно, след това трябва да изчакате кукичката да падне във водния басейн и сте почти готови. За да примамите някоя риба да се закачи за стръвта, просто придърпайте леко кордата, като плъзнете с пръст отдясно наляво. При положение, че вече сте хванали вашата първа риба, трябва да навиете макарата, като започнете да въртите с пръст върху екрана в обратна на часовника посока и сте готови.

Извадената риба може да бъде продадена, събраните пари служат за актуализиране на вашето оборудване, а играта е напълно безплатна. За да свалите Fishing Break, потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка, като преди това, трябва да се уверите, че разполагате с iOS поне версия 7 и с около 650 мегабайта свободна памет. Единствената покупка през приложението, от която може да се възползвате се равнява на 10.99 лв., чрез която всички събрани монети ще се удвояват автоматично, но разбира се, може да минете и без нея.

Източник: iTunes

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.