imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Flappy Dunk: поредната свежа игра за iOS в App Store


Вчера разгледахме седмичното промо приложение за iOS или Colorcube. Просто една изключително семпла логическа игра, която по всичко изглежда, че може да задържи нашето внимание. През следващите няколко дни всеки потребител може да свали предложението от App Strore по изцяло безплатен начин, като посети тази връзка, а ние сме ви приготвили още един вариант, който отново попада в категория “Игри”.

Припомняме ви, че всяка седмица или по-скоро всеки петък App Store за iOS ви предоставя възможност да свалите избрано платено приложение или игра по изцяло безплатен начин, но разработката на Voodoo излиза от рамките на промоцията. Всеки от вас може да свали пълната версия на Flappy Dunk без да заплаща никаква сума за целта, но има и една малка особеност. Единствената покупка през приложението е за 6.49 лв., с която може да премахнете досадните реклами, които най-често се появяват, след като пропуснете вашата цел.

Ако искате да изпробвате Flappy Dunk, потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка. Трябва да разполагате с iOS версия поне 7 и с някъде около 60-70 мегабайта свободна памет и може да се насладите на лесните контроли на разработката. Просто трябва да се опитате да вкарвате модифицираната баскетболна топка с крила във всеки ринг, който се изправи пред вас, но това няма да стане само с едно докосване върху екрана на устройството. Ще се наложи да извършите няколко последователни движения, за да стигнете до вашата цел, която с всеки следващ ринг ще става по сложна.

На пръв поглед предложението изглежда доста елементарно, но след като преминете няколко ринга, ще се запознаете с наклонени варианти към вас, в обратната посока и дори вашата цел може да стане подвижна. За да спечелите двойно повече точки, просто се опитайте да вкарате топката в ринга колкото се може по-централно или без да докоснете която и да е част от него.

Източник: iTunes

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.