imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fortnite Battle Royale: Пети сезон на динамичното iOS приключение


Ако все още не сте изпробвали The Sims Mobile за iOS, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Възможностите на играта са идентични с тези на настолната версия, но ако този вариант ви се струва скучен, може да се ориентирате към Fortnite Battle Royale. През първите два месеца от съществуването си, приложението на Epic Games реализира приходи в размер на над 50 милиона долара, месец по-късно надхвърли завидните 100 милиона, а този ръст вероятно ще продължи и пред следващите месеци, благодарение на новия пети сезон.

Припомняме ви, че това екшън приключение е точно от тези игри, които ще се възползват максимално от техническите характеристики на вашия съвременен смартфон. Графиката, визуалните и музикалните ефекти са на изключително високо ниво, а вашата задача е съвсем елементарна или поне на пръв поглед. Просто трябва да изградите своя, бихме казали империя, докато се биете в реално време с играчи от цял свят. За целта, се налага не само да събирате точки, но и да подберете правилно играчите, които ще бъдат в отбор заедно с вас, но нека види с какви промени се отличава новата версия.

  • Изцяло ново превозно средство All Terrain Kart, което може да срещнете като ATK.
  • Обновена и доста по-разнообразна карта.
  • Вече може да срещнете викингски кораби, стража в пустинята, древни и привидно безопасни статуи.
  • Вариант за автоматично откриване на огън, който може да включите или изключите през настройките на играта.
  • Вариант да играете баскетбол или голф с вашите приятели.
  • Battle Pass покупка през приложението, която ви предоставя достъп до сто нови нива и над сто нови награди.

За да инсталирате мобилната версия на Fortnite, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че разполагате със свободна памет от около 2 гигабайта и инсталиран iOS 11. Предложението е изцяло безплатно, а както споделиха неговите разработчици в Twitter преди около три месеца, вече може да го стартирате дори и без да разполагате с покана, изпратена от Epic Games или ваш приятел.

Източник: 9to5mac

Beats article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.