imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Foxconn започна производство на безжични модули за iPhone 8


Само преди няколко дни ви запознахме с любопитната прогноза, според която очакваното през идната година устройство ще може да се похвали с три различни размера. Към интересното предположение днес бихме добавили и още една прогноза, според която някои от размерите ще разполагат и с възможност за безжично зареждане на вградената батерия.

Според любопитната новина, споделена в доклад на Nikkei само преди няколко часа, производството на необходимите безжични зарядни модули е доверено на един от лидерите в света на електронните компоненти. От своя страна, Foxconn вече започва да провежда и задължителните тестове, за да се увери в качеството на първите произведени артикули.

iphone-8-wireless-batt

Към днешна дата знаем, че разработените модули ще бъдат интегрирани в корпуса на очаквания нов iPhone, но за съжаление няма как да знаем дали всеки един от прогнозираните три размера ще може да се похвали с възможност за безжично зареждане на батерията или това удобство ще бъде характерно само за по-високите класове.

Според запознати източници удобството, което все още е в процес на разработка, няма да може да бъде интегрирано като допълнителен модул в което и да е от предните поколения iOS устройства. Всички технически параметри ни показват, че любопитният модул е предназначен единствено за вграждане в очакваното през 2017-година iPhone устройство.

Настоящата новина подкрепя прогнозата от преди няколко месеца на KGI, според която очакваното 8-мо поколение iPhone ще дебютира в комплект с безжично зарядно устройство, а това, разбира се, ще бъде една съвсем малка част от всички страхотни новости, с които ще ни запознае iPhone 8.

Повече за очакваното устройство може да разберете, като посетите следната връзка.

IPhone X buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.