imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Foxconn започна производство на безжични модули за iPhone 8


Само преди няколко дни ви запознахме с любопитната прогноза, според която очакваното през идната година устройство ще може да се похвали с три различни размера. Към интересното предположение днес бихме добавили и още една прогноза, според която някои от размерите ще разполагат и с възможност за безжично зареждане на вградената батерия.

Според любопитната новина, споделена в доклад на Nikkei само преди няколко часа, производството на необходимите безжични зарядни модули е доверено на един от лидерите в света на електронните компоненти. От своя страна, Foxconn вече започва да провежда и задължителните тестове, за да се увери в качеството на първите произведени артикули.

iphone-8-wireless-batt

Към днешна дата знаем, че разработените модули ще бъдат интегрирани в корпуса на очаквания нов iPhone, но за съжаление няма как да знаем дали всеки един от прогнозираните три размера ще може да се похвали с възможност за безжично зареждане на батерията или това удобство ще бъде характерно само за по-високите класове.

Според запознати източници удобството, което все още е в процес на разработка, няма да може да бъде интегрирано като допълнителен модул в което и да е от предните поколения iOS устройства. Всички технически параметри ни показват, че любопитният модул е предназначен единствено за вграждане в очакваното през 2017-година iPhone устройство.

Настоящата новина подкрепя прогнозата от преди няколко месеца на KGI, според която очакваното 8-мо поколение iPhone ще дебютира в комплект с безжично зарядно устройство, а това, разбира се, ще бъде една съвсем малка част от всички страхотни новости, с които ще ни запознае iPhone 8.

Повече за очакваното устройство може да разберете, като посетите следната връзка.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.