imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Free App of the Week за iOS остава в миналото


През последната година, всеки петък насочваме вашето внимание към седмичното промоционално приложение за iOS, но явно тази традиция ще остане в миналото. През изминалите няколко седмици прескочихме предложенията, които може да свалите по изцяло безплатен начин през App Store, вместо да заплатите тяхната регулярна стойност, като причината за това е само една. Изглежда, че редакторите на Apple са решили, че е време да се сбогуваме с разработките от тази популярна категория.

Компанията не е споделила официално какво се случва с нашата любима промоционална кампания, от която вероятно сте се възползвали и вие, стига седмичната разработка да е представлявала интерес за вас, но това не е от толкова голямо значение. Заедно с iOS 11, преди около месец разработчиците от Apple премахнаха всички 32-битови приложения от рамките на своите сървъри и не само това. Системата може да се похвали и с един изцяло нов вариант на App Store.

Ако вече сте инсталирали iOS 11, знаете и с какви промени се отличава актуалната версия на App Store. В рамките на услугата, всеки от вас може да се запознае с раздел Today, в който намира своето място избрана игра, приложение, колекция от предложения и по някоя друга интересна статия или преглед на разработка, върху която редакторите поставят акцент. Измежду вариантите може да срещнете както платени, така и безплатни, но не и добре познатият ни раздел Free App of the Week.

Опитахме се да потърсим промоционалната кампания и през устройство, което все още не може да се похвали с новата версия на операционната система. При iOS 10.3, App Store се отличава със своята класическа визия, но, за съжаление, в горната част на екрана няма и следа от седмичното промоционалното приложение. Вероятно е време да се сбогуваме с него, което не означава по никакъв начин, че редакторите на App Store няма да ни изненадат с появата на Free App of the Week след неизвестен период от време.

Повече за iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка, а за обновения App Store в мобилната операционна система, като натиснете тук.

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.