imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Golf Clash: още една развлекателна игра за iOS


През последните няколко месеца ви запознахме с доста iOS игри, които попадат в така наречената ретро категория, като Hoppenhelm или пък FlipChamps Reloaded, но днешното предложение е малко по-различно. Подобно на Kings of Pool, разработката на Playdemic за iPhone и iPad не само може да се похвали с доста прилична графика и музикални ефекти, но и ще ви постави в пряко съревнование с вашите приятели или пък произволни играчи от която и да е точка от света. Този път обаче става въпрос за голф.

Golf Clash няма да ви постави в ролята на някой забавен или пък супер силен герой. Върху екрана на вашето iOS устройство ще се появи едно доста реалистично голф игрище. а вашата задача е ясна. Ще трябва да стигнете до дупката, не само с колкото се може по-малко удари, но и преди ответния играч, за да спечелите започналата битка. Просто трябва да преминете през краткото обучение, което ще се появи веднага със стартирането на играта и сте готови за игра, а ние поставяме акцент върху една малка особеност. Винаги следете посоката на вятър и преценявайте правилно силата на удар.

Нищо не е толкова лесно, колкото изглежда. Колкото повече напредвате, толкова по-трудни стават терените. Започват да се появяват големи пропасти, от които ще изкарате топчето доста трудно или поне ще се наложи да извършите няколко удара без никакъв успех, но това не трябва да ви притеснява. Разполагате с възможност да се впишете в Golf Clash с вашия Facebook профил и да отправите покана за игра към някой от вашите приятели в социалната мрежа, но има и още една особеност. Във всяка битка влизате с определен брой монети като залог, който може да удвоите или изгубите, а те са важни, за да обновявате своята колекция от стикове.

Ако искате да изпробвате Golf Clash и през вашето iOS устройство, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но има и няколко изисквания, на които вашият iPhone или iPad се налага да отговаря. Свободната памет трябва да бъде поне 100 мегабайта, а версията на мобилната операционна система вероятно няма да представлява никаква пречка за вас. Трябва да разполагате с iOS 9.0 или по-нова, а ние имаме една добра новина. Всеки от вас може да свали разработката на Playdemic безплатно, както и да се възползва от покупките през приложението, като златен удар, скъпоценни камъни или пък пакет от монети.

Източник: iTunes

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.