imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Изключително голям интерес към страхотните AirPods


Преди около година Apple представи иновативните безжични слушалки AirPods. Висококачественото предложение се отличава с вграден чип W1 и възможност за около пет часа работа без прекъсване. След това просто ги поставяте в зарядното калъфче за известно време и продължавате да се наслаждавате на страхотната технология, но явно потребителският интерес към разработката е доста по-сериозен от производствения капацитет на Apple или поне към днешна дата.

Иновативното предложение разполага с възможност да изгради връзка по автоматичен начин с Apple Watch 2 или примерно iPhone 7, а благодарение на вградените сензори в корпуса, връзката ще бъде преустановена, когато извадите лявата или дясната слушалка от вашето ухо. Малките „пъпки“ в корпуса ви позволяват да активирате Siri само с едно двойно почукване, а ние ще разгледаме последното изявление на Тим Кук, свързано със страхотната разработка.

Само преди няколко часа изпълнителният директор на Apple заяви, че въпреки постоянното разширяване на производствения капацитет, към днешна дата Apple не може да се справи с изключително сериозното търсене на уникалните AirPods:

Виждаме изключително сериозен интерес към нашата разработка. Според Creative Strategy около 98% от клиентите ни са удовлетворени изцяло от висококачествените безжични слушалки. Постоянно разширяваме производствения капацитет и работим усилено, за да може да се сдобиете и с вашата бройка AirPods по възможно най-бърз начин, но за съжаление все още не сме в състояние да отговорим на силното търсене.

Припомняме ви, че изпълнението на всички страхотни функции в AirPods се поддържа от специално разработен от Apple за целта чип, който може да срещнете под името W1. Благодарение на своите малки размери, новата разработка е поместена в корпуса на слушалките без никакъв проблем, а освен ниската консумация на енергия, която изразходва, допринася и за изключително високото качество на звук, с което се отличават силно търсените слушалки.

Повече за AirPods може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.