cover_youtubered-746x419

Google представи новата си услуга YouTube Red

#Новини
2015. 10. 23.

Google анонсира YouTube Red – абонаментна услуга, премахваща рекламите от традиционния YouTube и добавяща някои любопитни функционалности към него. Научете повече тук.

От Google обявиха, че цената на абонамента за YouTube Red ще бъде $9.99. За iOS потребителите обаче тази сума е $12.99, тъй като от Google са решили да прехвърлят към крайния клиент 30-те процента от всички in-app покупки в App Store, които Apple по принцип прибира. Въпреки това, най-вероятно по-високата цена ще може да бъде заобиколена, ако направите абонамента си за YouTube Red директно през Google. Новата услуга ще бъде налична за всички платформи, включително OS X, iOS и  Android.

YouTube Red дава възможност за гледане на видеа и слушане на музика без реклами. Освен това, ще можете да съхранявате клипове за офлайн гледане и да слушате музика през приложението, докато работите с други app-ове на своя смартфон. Абонаментът за услугата ще ви даде и възможност за достъп до ексклузивни материали от някои от най-популярните лица в YouTube.

YouTube Red ще покрие всички YouTube услуги – платформата за споделяне на видеа YouTube, насочената към геймърите платформа YouTube Gaming, детската YouTube Kids, както и наскоро представената YouTube Music.

YouTube Gaming
YouTube Gaming

На първо време YouTube Red ще бъде налична само в САЩ – от 28 октомври потребителите там ще могат да се абонират, възползвайки се от едномесечен безплатен тестов период. Все още не е ясно кога услугата ще пристигне в Европа, но вероятно от Google едва ли биха пропуснали възможността да осигурят достъп до платената си платформа на повече потребители.

Източник: YouTube Official Blog

Добави коментар