imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво предлага актуализация 4.23.0 на Google Maps за iOS


Възможностите на фабрично заложеното приложение Maps в мобилната операционна система iOS предлага страхотни възможности, но въпреки това, вероятно част от потребителите предпочитат или в дадени моменти се допитват и до популярното приложение Google Maps.

При положение, че разполагате с инсталирана версия на разработеното от Google приложение, вероятно вече сте забелязали уведомлението в App Store за наличната от преди броени часове актуализация, а в настоящата статия ще разгледаме всички промени, които може да предложи последната версия.

screen696x696

Google Maps, версия 4.23.0 може да бъде инсталирана на iOS 10, като тя се характеризира с няколко основни подобрения, които може да откриете, когато се опитате да качите Review, отворите разширеното описание на даден обект, както и с обновен изглед на разделите Travel Times и Nearby Public Transport.

Съвсем традиционно, съобразно всяка една локация, вие отново разполагате с възможност да споделите вашето впечатление под формата на кратък текст, но, разбира се, и с една малка промяна, която ви позволява да прикрепите и отговаряща на обекта снимка. На пръв поглед новата функция е съвсем семпла, но благодарение на нея, вашите отзиви вече могат да бъдат отразени и по един доста по-въздействащ, илюстративен начин.

screen696x696-3

Ето че идва време да обърнем внимание и на втората съществена промяна, която предлага актуализацията. Компанията, разработила приложението, винаги е полагала усилия да представя колкото се може по-подробна информация за всяка една локация, а последната актуализация добавя кратка текуща прогноза за времето, както и налични удобства.

Разделите Nearby Transit и Travel Times ще ви предложат нов дизайн, през който ще се запознаете с разписанието на обществения транспорт, както и с времето, което ви е необходимо да стигнете до зададена от вас локация. При положение, че разполагате с iOS 10, любопитните раздели вече могат да бъдат добавени и като отделни джаджи, в режим на заключен екран на вашето устройство.

С последната актуализация на Google Maps може да се сдобиете, като посетите следната връзка, или просто като я потърсите в App Store, по стандартен начин.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.