imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето какво предлага новата 4.24 актуализация на Google Maps


Съвсем скоро ви запознахме с обновената мобилна версия на широко разпространеното приложение Google Maps, а по всичко изглежда, че компанията обръща внимание на всеки един iOS потребител, като вече може да се възползваме и от поредната актуализация.

Вероятно вече сте се запознали с фабрично заложеното в iOS приложение Maps, но въпреки неговите страхотни възможности, може би от време на време се допитвате и до Google Maps. Мобилното приложение може да се похвали с доста разширени възможности, а неговата последна актуализация датира от преди няколко часа.

Вашето Google Maps приложение може да бъде актуализирано с последната 4.24 версия по съвсем стандартен начин, а в настоящата статия ще ви запознаем и с всички любопитни новости, които може да ви предложи.

img_0271

На първо място отбелязваме опростената възможност, да поръчате храна от любим ресторант и то само в няколко съвсем лесни стъпки, без да се налага да напускате приложението. Удобната промяна се прилага постепенно за всяка една локация, а от това, което видяхме, в София поне за момента все още не е налична.

Не бихме пропуснали да обърнем внимание и на следващата, макар и не толкова съществена промяна, благодарение на която, вече всеки потребител разполага с още по-опростен вариант да добави изображение към избрана локация, само с едно натискане на бутон “Add a photo”. Изображението, може да заснемете в реално време или пък да изберете вече съществуващо от вашата галерия, като всеки един от двата варианта може да бъде изпълнен, отново без да напускате приложението.

IMG_2339Последната промяна, с която ще ви запознае днешната актуализация, подчертава появата на така наречените Plus кодове, които може да видите върху картата под формата на малки забити пинове. Благодарение на тях, всеки един потребител ще разполага с удобната и бърза възможност да открие информация за локация, която все още не разполага със собствен адрес.

При положение, че вашето устройство все още не разполага с любопитното приложение, може да го инсталирате по съвсем стандартен начин, като го потърсите в App Store, или като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.