cc986y5wwaaifkq-jpg-large

Google Photos за iOS със сериозен ъпдейт

#Новини
2016. 03. 08.

Google Photos се радва на достатъчно потребителски интерес, дори и при феновете на Apple. Предвид нововъведенията при iOS през последните месеци обаче, приложението някакси изоставаше като поддръжка на редица нови функции. Ето, че от Google са решили да зарадват потребителите, притежаващи iPhone или iPad.

Новата версия на Google Photos включва поддръжката на ключовата iPhone 6s и 6s Plus функция Live Photos. Вече сме обръщали внимание на това колко точно прекрасно е изкуството да заснемеш света около себе си с подобна технология. Приложението на Google следва примера на социалната мрежа Facebook, която също интегрира Live Photos наскоро. Други платформи, като Tumblr, също се възползват от iOS функцията, така че нищо чудно да видим редица други важни приложения да я интегрират.

Друг полезен елемент от обновения Google Photos ап е поддръжката на Split View (разделен екран) функцията. Това означава, че притежателите на iPad mini 4, iPad Air 2 или джъмбо шампиона iPad Pro ще могат да се потопят в ново Google Photos преживяване. Те ще имат възможността да гледат своите снимки в едната част от екрана, докато работят с други приложения в другата. Припомняме, че Split View е функция, която бе въведена с iOS 9, така че ви е нужна и съответната версия.

Споменавайки iPad Pro, Google Photos вече ще се оразмеряват както трябва на 12.9-инчовия таблет – преди се наблюдаваха някои проблеми с влизането в режим пълен екран с апа. Този ход на Google идва, след като видео платформата YouTube също се „пригоди“ подобаващо към резолюцията на iPad Pro.

Google Photos е изцяло безплатна и може да бъде свалена от тук – за тези, които желаят да тестват обновената версия на приложението.

Източник: 9to5Mac. Изображение: Mashable.

Добави коментар