imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Готов вариант на iOS 12 и кога ще бъде пусната системата


През последните няколко месеца или от началото на юни, когато Apple ни запозна с първата тестова версия на iOS 12 по време на WWDC, до днес се запознахме с над десет бета версии на операционната система, но явно те ще останат в миналото. Преди почти седмица компанията представи своите нови продукти, като два дни след тях се появи и Golden Master вариант iOS 12.

Разработката отново е предназначена за провеждане на тестове, но с една малка разлика. Предложението не се различава по никакъв начин от официалната версия, стига Apple да не открие някоя друга грешка в него, а ние ви припомняме, че всеки може да инсталира днешната бета и на своето iOS устройство, но има и една малка особеност. Не трябва да забравяте, че компанията не препоръчва подобна стъпка или поне не на iPhone или iPad, който използвате като основен във вашето ежедневие.

С очакваната система разработчиците от Apple искат да ни запознаят с версия, която работи доста по-бързо и стабилно дори и с по-стари поколения iPhone и iPad. За да се запознаете с промените и новите възможности в нея, измежду които се отличава изцяло новия Notifications раздел, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем и с кои устройства ще бъде съвместима iOS 12.

Ако използвате iOS 11 и се питате дали очакваната нова версия на мобилната операционна система ще бъде съвместима и с вашия iPhone или iPad, имаме една добра новина. iOS 12 ще може да работи с всички устройства, които покрива и актуалната към днешна дата система, но има и още нещо. Заедно с новата версия на мобилната операционна система след броени часове всеки от вас ще може да се наслади и на watchOS 5 и tvOS 12.

Официалната версия на iOS 12 ще бъде достъпна за сваляне на 17 септември (днес), вероятно след 20:00 ч. наше време, но все пак не трябва да забравяме, че актуализацията може да се появи по различно време при всеки потребител. Забавянето няма да продължи повече от няколко часа, а ние ще ви уведомим щом видим, че системата е налична за инсталиране.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.