imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

GTA: Liberty City Stories вече и за iOS


Емблематичната поредица на Rockstar Games – Grand Theft Auto, получи още един представител, който да зарадва феновете на мобилните игри. Вижте подробностите тук.

2015 година отбелязва десетата годишнина от пускането на Grand Theft Auto: Liberty City Stories за PlayStation Portable. По този повод Rockstar Games решиха да зарадват почитателите на GTA поредицата с пускането на iOS версия на играта. Тя вече е налична в App Store, а скоро ще може да бъде играна и на Android и Amazon устройства. GTA: Liberty City Stories можете да свалите от тук, като цената на играта е 6.99 евро. Тук пък можете да видите останалите игри от поредицата, които са налични за iOS. Ето и трейлъра на най-новия GTA за iPhone, iPad и iPod touch.

В GTA: Liberty City Stories Тони Чиприани се завръща в Liberty City след период на укриване в чужбина заради убийство. В града той заварва обичайната за играта ситуация: воюващи помежду си престъпни фамилии, вълна от насилие, трафик на наркотици, корумпирани политици и т.н. В тези условия Тони се опитва да подчини града под контрол на фамилия Леоне.GTA3

Grand Theft Auto: Liberty City Stories първоначално е била създадена за игра на мобилно устройство – PlayStation Portable, а сега отново се завръща в сферата на мобилните игри. Играта ползва 3D Touch функцията, налична в iPhone 6s и iPhone 6s Plus, което е положително. Графиката е доста “дървена” и ни връща назад във времето, но все пак ни потапя в характерната за GTA атмосфера.

GTA4Звуковите ефекти са много добри, а, също като в GTA: San Andreas, можете да слушате ваша собствена музика в рамките на играта (от радиото на колата, с която се придвижвате).

Ето отново линка към GTA: Liberty City Stories в App Store.

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.