imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Helix Jump: неангажираща и доста забавна игра за iOS


Ако вече сте се опитали да вкарате модифицираната Flappy Dunk баскетболна топка с крила във всеки ринг, който се изправи пред вас, значи имате представа какъв тип игри може да се очакват от студиото на Voodoo. Предложенията са малки и доста забавни, за което свидетелства и един сравнително нов проект за iOS на разработчиците, който всеки от вас може да открие под заглавието Helix Jump.

За разлика от Flappy Dunk, новата игра на Voodoo няма да ви постави в ролята на добре познатата баскетболна топка с крила, която всеки от вас трябва да накара да набере необходима височина, дори точно обратното. Отново управлявате топка, но този път тя е доста по-малка, подскача, а нейното движение е вертикално. Вашата задача е да се погрижите топчето да премине през всички, бихме казали етажи, но това може да стане само при положение, че вземете предвид няколко строги изисквания.

На всеки етаж има процеп, който трябва да бъде точно под подскачащото топче, за да преминете към долния. Няма значение колко време ще се задържите на етаж, но не трябва да забравяте, че разполагате с възможност да стъпвате единствено на тези, които са оцветени в черен цвят. Докоснете ли червен, играта приключва, но има и още нещо. Ако се засилите прекалено много или по-точно ако преминете през няколко етажа едновременно, този, върху който стъпите ще се разруши, а това ще ви зареди с допълнителни точки.

За да инсталирате Helix Jump безплатно, не трябва да разполагате с кой знае колко много памет или пък с нов iPhone или iPad. Достатъчно е версията на операционната система да бъде поне iOS 7, което вероятно е така и да отделите 100 мегабайта от вградената памет. Остава само да потърсите заглавието в App Store или да посетите тази връзка и сте готови, но има и една особеност. По време на играта ще се запознаете с доста досадни реклами, а за да ги премахнете, трябва да извършите единствената No Ads покупка през приложението, която се равнява на 6.49 лв.

Източник: iTunes

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.