imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Hello Stars: страхотно логическо приключение за iOS


През последните няколко месеца ви запознахме с доста iOS игри, които попадат в така наречената ретро категория, като Hoppenhelm или пък FlipChamps Reloaded, но днешното предложение е малко по-различно. Логическата разработка на Fastone Games вероятно доста бързо ще се превърне в едно от вашите любими iPhone или iPad занимания, а за да постигнете добри резултати, определено ще трябва да бъдете доста креативни.

Този път сте поставени в ролята на помагач, който трябва да асистира на червената топка да докосне жълтата звезда. На пръв поглед задачата не е толкова сложна. За целта се налага да поставите права линия или пък да нарисувате обект с необходимата форма, но това е само в първите няколко нива. Колкото повече напредвате, толкова по-сложна за изпълнение става вашата задача, но точно това превръща логическото приключение в едно истинско предизвикателство за всеки потребител, който се е докоснал до него.

Обърнете внимание на всички елементи, които се намират около вас, като малки лостове, триъгълници, квадрати или пък кръгли сфери. Тези, които са в кафяв цвят ще паднат веднага, след като поставите своя пръв елемент, но това не трябва да ви притеснява. Вероятно бихте могли да ги използвате да избутат вашия обект, но има и още нещо. За да направите някоя друга графика, просто докоснете върху екрана и я нарисувайте по стандартен начин.

Ако искате да изпробвате Hello Stars, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но има и няколко изисквания, на които вашето устройство трябва да отговаря. Свободната памет трябва да бъде поне 190 мегабайта, докато версията на мобилната операционна система вероятно няма да представлява никаква пречка за вас. Трябва да разполагате с iOS поне 8, а ние имаме една добра новина. Всеки от вас може да свали разработката на Fastone Games безплатно.

Източник: iTunes

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.