imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Hercules Run: динамично приключение за iOS


Преди няколко дни разгледахме поредната версия на Robot Unicorn Attack, която се различава доста сериозно от своя предшественик. Вашата цел в цветната игра е идентична с тази при предните две версии на разработката, но усещането е коренно различно. Всичко около вас вече е в триизмерен вариант, с което може да се похвали и доста динамичното приключение на Launchship Studios.

За да бъдем максимално обективни, Hercules Run – Running Game не е нов вариант за App Store, но това не е от толкова голямо значение. Доста бързо след официалната версия на играта, която се появи преди около две години, нейните създатели пуснаха и едно съвсем малко обновление, което изчисти няколко грешки. За да инсталирате предложението и на вашето устройство, преди всичко трябва да разполагате с iOS поне версия седем, което вероятно е така и със 130 мегабайта свободна памет.

Ако отговаряте на техническите изисквания, остава само да посетите тази връзка и да свалите Hercules Run по изцяло безплатен начин, въпреки че има и няколко малки особености. От време на време, разработката може да ви запознае с някоя друга досадна реклама, а вариантите да направите покупка през приложението на диаманти или пък монети не са налични за нашата локация, което не е толкова страшно. Играта е доста по-интересна, ако не се възползвате от помощните ресурси, а на вас не ви остава нищо друго, освен да я стартирате.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да стартирате играта е да докоснете върху Run. Вашият герой не изглежда много надежден, но пък може да постигне много, стига да го управлявате по правилен начин. Постарайте се да избегнете всяко препятствие, което се изпречи пред вас и да съберете колкото се може повече монети и диаманти, като контролите за целта са съвсем интуитивни. За да се насочите към лявата или дясната част на екрана, плъзнете с пръст в съответната посока, което се отнася и за останалите две движения, като залягане и скачане.

Източник: iTunes

iPad June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.