Nokia_Here_iOS

HERE вече може да ви навигира и на български

#Новини
2015. 06. 30.

Безплатното навигационно приложение на Nokia – HERE, вече заговори и на български. С последния ъпдейт за iOS, HERE вече може да ви упътва на родния език.

HERE, за което писахме тук, е удобно навигационно приложение. Може би неговото основно преимущество е възможността да работи в офлайн режим. По този начин не ви е необходима интернет връзка, което ви позволява да използвате HERE в чужбина без да натоварвате сметката си с допълнителни мегабайти трафик. Освен това, ако свалите на iPhone-а си картите на страните, където ще пътувате, батерията на вашия смартфон ще издържа по-дълго време.

снимка: idownloadblog
снимка: idownloadblog

HERE предлага на своите потребители карти за повече от 100 държави, информация за трафика в реално време за над 40 страни, както и инструкции за придвижване с обществения транспорт за повече от 900 града. Приложението може да ви предложи как да стигнете до вашата дестинация, независимо дали пътувате пеша, с колата или с градски транспорт.

Nokia-HERE-Maps-App-ServicesСлед последната си актуализация, HERE вече е наличен на 19 езика, сред които и български. Можете да свалите българския глас, като изберете Settings > Voice Options > Download voice. Екстрата е напълно безплатна.

Преди няколко месеца от Nokia обявиха HERE за продан, а Forbes съобщи за интерес към него от някои от най-големите акули в бизнеса – Apple, Facebook, Amazon, Alibaba, Uber, както и консорциум от германски автомобилостроители, сред които BMW, Audi и Daimler. Засега обаче HERE си остава собственост на Nokia.

Добави коментар