imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Hero Hunters: едно динамично RPG приключение за iOS


Значителна част от последните предложения, които се появяват в App Store за iOS са с елементи на добавена реалност, което не ни спира по никакъв начин да разгледаме и една малко по-класическа разработка. Hero Hunters – поредната RPG игра на Hothead Games, може да се похвали не само със страхотна графика и музикални ефекти, но и с изключително интуитивен начин на управление, а ние ще ви разкажем малко повече за предложението.

За да инсталирате Hero Hunters трябва да разполагате с iPhone поне 5s, версия на мобилната операционна система iOS 9 или по-нова и с малко над сто мегабайта свободна памет. При положение, че тези изисквания не представляват проблем за вас, остава само да потърсите заглавието в App Store или да посетите тази връзка, да свалите безплатната игра и да премерите сили с ваш приятел или произволен играч от някоя неизвестна част от света.

Разполагате с право да избирате измежду над 40 войници, като всеки от тях се отличава с различни оръжия и умения, но има и една малка особеност. На бойното поле може да разположите само 5 ваши представители, така че трябва доста внимателно да прецените на коя част от тях да се доверите. За да отключите всички войници ще се наложи да изиграете някоя друга игра и да съберете малко повече точки или просто да направите покупка през приложението и да изпреварите останалите играчи, което не е задължително.

Дори и да не сте избрали подходящите войници, всеки от вас може да замени избрана или произволна част от тях дори и по време на битка, но тази стъпка не е особено препоръчителна. Все пак с това ваше действие ще загубите ценно време, което може да е решаващо за битката, в която сте се впуснали. Hero Hunters може да се превърне във вашето любимо екшън приключение за iOS и то за доста кратък период от време, но има и още една малка особеност. Разработчиците на предложението не препоръчват играта за лица под 12 годишна възраст.

Източник: iTunes

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.