imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iMagazin с изненадваща награда за един от вас!


Преди време обещахме, че ще даваме награди на най-активните наши читатели. Ето, че по-малко от месец преди Коледа настъпи и този момент.

От началото на създаването на блога – на 10 март 2015 г., са го посетили 94 264 уникални потребителя, които са видяли над 302 000 страници. Публикувахме за вас общо 424 статии, новини, ревюта. Постарахме се да ви информираме за всички нови продукти, за промоциите ни, помогнахме ви да изберете своя Mac компютър, iPad, iPhone или аксесоар.

Някои от вас изказаха мнение, други ежедневно четяха с интерес статиите в блога. Благодарим на всички наши фенове и ще се радваме да научим мнението на повечето от вас и през последния месец на 2015 г. Подготвяме изненада за тези, които коментират през декември, но първо ще изпълним обещанието по време на играта “Стани лидер на мнение“. Искаме да зарадваме нашия редовен читател, споделящ много често мнението си в iMagazin – Michael Yurieff, който е автор на 238 коментара в нашия блог. Спрели сме се на Beats Solo2 за награда, тъй като това са най-продаваните слушалки от този клас в магазини iStyle и отговарят на потребностите от кристален звук на най-различни потребители.

Очакваме Michael Yurieff да ни пише на info@istyle.bg или да остави лично съобщение на FB страницата ни, за да се уговорим как да получи наградата си. А всички вас ще се радваме да прочетем в iMagazin, където винаги можете да намерите интересното и полезното от света на Apple. Продължавайте да ни следите и да споделяте мнението си – вие може да сте следващият приятно изненадан читател.

Beats Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.