imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iMagazin става на една година!

iMagazin.bg стана на една година!


Казват, че първата година при блоговете е повече от трудна. Трябва да успееш да докажеш на читателите, че си заслужава да се информират от теб. Да ги убедиш, че им поднасяш навременни, обективни и обогатяващи новини. Направиш ли това, се стига до заветния момент – създаването на истинска общност от читатели.

Можем смело да кажем, че iMagazin.bg успя да постигне това в рамките на първата си година като блог за новини от света на Apple. Поставихме си за цел да ви поднасяме истински, надеждни и точни новини, свързани с всичко от Apple вселената. Гарнирахме това с множество ревюта на продукти, които обективно и безпристрастно да ви помогнат да решите дали си заслужава да се сдобиете с тях или не. Секцията ни със съвети пък се стреми да ви помогне да използвате вашите Apple устройства още по-ефективно.

iMagazin на година.
Следяхме отблизо всяко развитие около iPhone – от прекрасния iPhone 6s до слуховете около iPhone 5se или iPhone 7…

Щастливи сме да имаме своята общност, сплотена от любовта към най-иновативния бранд в света. И за да облечем това щастие в поне малко статистики, уточняваме, че статиите от iMagazin.bg са достигнали до над 151 хиляди български Apple фенове. Потребителските сесии за тази година са двойно повече от уникалните посещения – над 350 хиляди, но най-радостният факт за нас е друг. Цели 60% от вас се връщат отново и отново, за да научават най-новото около Mac, iPhone, iPad и всичко друго Apple…

За да постигнем максимално информиране, не пропуснахме нито един ден за изминалите 365 дни, подготвяйки над 580 статии за вас. Целта ни беше – и все още е, да ви поднасяме разнообразна информация, обхващаща богатото портфолио от Apple продукти. Тук вашето мнение е от изключителна важност за нас: Има ли нещо, което бихте искали да видите в iMagazin занапред?

iMagazin и ревюто на iPad Pro
Гмурнахме се дълбоко във вселената на джъмбо шампиона – iPad Pro…

Естествено, да имаш своята общност означава да показваш на читателите, че оценяваш тяхното доверие и активност. Именно затова на два пъти наградихме наши особено активни читатели, споделящи своето ценно мнение относно Apple вселената. Michael Yurieff се сдоби с винаги актуалните слушалки Beats Solo2а Mr Scence – с хитовия часовник Withings Activité POP. Повече от щастливи сме да наблюдаваме как вие, нашите читатели, активно дискутирате най-новото около Apple – както с коментарите си в iMagazin, така и на Facebook страницата ни.

Не пропуснахме да обърнем внимание и на функционалната красота, наречена Mac…

Изключително сме признателни за това, че ни гласувате доверие вече цяла година и iMagazin.bg е вашият главен източник за всичко, свързано с Apple! Ще се стараем не просто да продължаваме в същия дух, а да ви предлагаме все повече и повече, като водещ блог за Apple новини.

…достигайки до визията на Apple бъдещето, част от което е Apple Campus 2.

Духаме свещичките, завъртаме календара и обръщаме поглед към началото на нашата втора година като вашия най-ценен ресурс за Apple новини, съвети и ревюта. В качеството си на рожденици, си позволяваме да ви зададем следния скромен въпрос:

Коя е най-любимата ви iMagazin.bg статия?

Пишете ни до 13 март на imagazin@istyle.bg, а на 15 март един от вас ще спечели страхотна награда – новото Apple TV.

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.