ad-im-а

Новата зелена реклама на Apple и iMessages

#Новини
2016. 04. 22.

Много често сме споделяли информация, свързана с екологично насочената политика на Apple. В последната ни статия по темата, която може да видите, като натиснете тук, ви показахме как компанията от Купертино ще отбележи днешния празник – “Деня на Земята”.

Преди по-малко от денонощие Apple пусна нова реклама, наречена “Възобновяеми енергийни източници”, които ще захранват изцяло системата, обслужваща добре познатото на всички ни приложение iMessages.

Рекламата загатва, че центровете за данни, които използва приложението, се захранват от 100% възобновяема енергия. Този факт позволява на милионите потребители на iMessages да изпращат и получават съобщения абсолютно “екологично”.

Може да видите рекламния видео клип, тук:

Свежото рекламно видео ни разкрива, че приложението “пази” околната среда, а всеки, който го използва, се отнася с “любов към земята”. В края на видеото ще видите тематичното за днешния празник лого на Apple със зелен акцент, за което споменахме в предната ни статия, свързана с темата.

В края на 2013 година Apple обяви, че всички центрове за данни се захранват от 100% възобновяеми енергийни източници. Три години по-късно, компанията от Купертино с гордост може да се похвали, че 93% от нейните съоръжения в световен мащаб се захранват от така наречената “зелена” енергия.

1
Apple Campus 2

Apple Campus 2, който предстои да бъде завършен в началото на 2017 година, също ще бъде захранван от 100% възобновяеми енергийни източници, като за целта вече са разположени голяма част от планираните слънчеви панели на покрива на основната сграда.

Снимки, видео материал и всички наши статии, свързани с развитието на проекта Apple Campus 2, може да видите, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Добави коментар