imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Индивидуална мелодия при входящо повикване от определен контакт


Ако искате да забраните на вашето устройство да приема каквото и да е Messages съдържание от избран подател, това може да стане доста лесно. Просто отворете приложението, след това преминете към нежеланото съобщение и погледнете към горната дясна част на екрана. Остава да преминете към допълнителните възможности, като докоснете върху кръглата икона и да извършите настройката. Изберете желан телефонен номер, след това Block this Caller и сте готови, а ние ще ви запознаем с още една персонална настройка, свързана с вашите контакти.

Не трябва да забравяте, че със забраната за получаване на текстови съобщения от избран номер ще игнорирате и всякакъв вид входящи обаждания от този контакт, което след време може да се превърне в малък проблем. Значителна част от всички рекламни съобщения стига до вашето устройство през кратък номер, който реално погледнато може да се използва от повече от един подател. Трябва да прецените внимателно дали до го блокирате, а ние ще ви покажем как да зададете индивидуална мелодия при входящо повикване и текстово съобщение за някой от вашите контакти.

Ако често ви се случва в рамките на работното ежедневие да не разполагате с възможност да отговорите на входящо повикване или Messages съобщение, но пък винаги поглеждате устройството, за да разберете кой ви търси, вероятно ще се възползвате от днешната настройка. Просто поставете индивидуален тон при входящо повикване или получаване на съобщение от предварително избран контакт и сте готови. За целта, преди всичко, трябва да отворите заложеното приложение Phone, след това да изберете желан запис и да преминете в режим на неговото редактиране.

За да зададете индивидуален тон при входящо повикване, докоснете върху Ringtone, след това изберете някое предложение и запазете настройката. За индивидуален тон при получаване на съобщение през Messages, повторете описаните стъпки, но преминете през раздел Text tone и сте готови с малката настройка. Остава само да докоснете върху бутон Done, който се намира в горния десен ъгъл, за да запазите всички промени, а за да разберете повече за възможностите, с които се отличава последната версия на мобилната операционна система, посетете тази връзка.

iPad Pro 99 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.