imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Instagram тества една нова и доста полезна функция


Ако не използвате много често социалната мрежа за споделяне на снимки и видеа, вероятно размерите на кеширани данни, които създава Instagram няма да са големи, но ако това е една от вашите любими iOS разработки, която стартирате по няколко пъти на ден, нещата биха могли да са различни. За да разберете как всеки от вас може да изчисти кешираните от платформата данни, посетете тази връзка, а ние ще ви запознаем с една доста полезна, но все още очаквана функция в приложението на Instagram за iOS.

Не е никаква тайна, че през последните няколко години битката между конкурентните iOS приложения на Instagram и Snapchat е доста сериозна. Значителна част от промените и всички нови възможности, които се появяват в Instagram първо дебютират в рамките на Snapchat, което обаче определено не може да се каже за полезната Usage Insights функция.

Вероятно и вие често се замисляте какво може да се появи в света на социалните мрежи или просто искате да видите нещо интересно, а ние имам добра новина. Иновативната Usage Insights функция, която вече разработчиците от Instagram тестват усилено, със сигурност ще намери място и във вашето ежедневие. Ако разглеждате публикациите на вашите приятели в хронологичен ред, няма да видите разлика, но ако сте в режим на алгоритмичен преглед, точно когато преминете през всички нови постове, които не сте разгледали до този момент, ще срещнете известие с надпис You’re all caught up.

Нещата са ясни. Дори и да ви се струва, че все още може да има някоя интересна снимка или видео, което не сте прегледали, ако новото известие се е появило, значи към този момент не е останало нищо скрито от вас. Остава само да затворите приложението и да не губите повече време в безполезно прелистване на многобройните публикации, но има и една малка особеност. Промяната все още е в процес на тестване, което означава, че ще се появи и във вашето Instagram приложение за iOS съвсем скоро – надяваме се още със следващата актуализация на разработката.

Източник: 9to5mac

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.