imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Инсталирахте ли новата версия на мобилната операционна система?


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, имаме една добра новина. Разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система вече разполага и със своята първа поправка. За да разберете повече за нея, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем на какъв потребителски интерес се радва предложението почти три седмици след появата си.

Официалната версия на iOS 12 се появи на 17 септември вечерта, като периодът от тогава до днес явно е достатъчен на голяма част от потребителите да преминат към новата версия. През първите две денонощия или 48 часа след появата си, системата стига до 10% от всички устройства или до резултат, до който iOS 11 стигна за двойно по-малко време. Ако върнем лентата към iOS 10, потребителите, които се доверяват на нея в рамките на 24 часа след появата на системата са малко над 14%, но това не е от толкова голямо значение. Към днешна дата iOS 12 е инсталирана на над 53% от всички активирани устройства.

Не трябва да забравяме, че голяма част от потребителите ще инсталират iOS 12 през следващите няколко седмици. Не изключваме и тези потребители, които изчакват да видят дали разработката функционира правилно и не допуска грешки преди да я инсталират, което опасение този път не е основателно. За разлика от iOS 11 и десетата версия, при настоящата промените не са толкова сериозни, но не и „под капака“. iOS 12 работи доста по-бързо и стабилно дори и с по-стари поколения iPhone и iPad.

Ако използвате iOS 11, също както около 40% от всички активирани iOS устройства и се питате дали новата версия на мобилната операционна система е съвместима и с вашия iPhone или iPad, имаме една добра новина. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предишната версия, а за да разгледате промените, с които може да се похвали разработката, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.