imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Интересен преглед на очакваните емотикони в iOS 12.1


Ако не сте проследили всички бети на iOS 12, припомняме, че представената в първите тестови варианти възможност за провеждане на колективен FaceTime разговор изчезна от системата с нейната седма тестова версия, което не е чак толкова голям проблем. Както обещаха разработчиците от Apple, полезната промяна ще дебютира с първата актуализация на iOS 12.1, но това не е единствената новост, която ще ни донесе новата версия на системата.

Според последната анкета на Harris Poll, над 70% от потребителите в САЩ изпращат поне по един емотикон или стикер в своето ежедневие, което не може да ни изненада кой знае колко много. Все пак, правилно подбраното малко изображение би могло да изрази изключително точно вашето емоционално състояние, а ние имаме една добра новина. Очакваните първи актуализации на новите операционни системи на Apple (iOS 12, macOS Mojave и watchOS 5) ще ви запознаят с доста нови варианти.

Точно един ден преди World Emoji Day, който отбелязваме на 17 юли, компанията представи своите нови емотикони, които вече знаем, че ще стигнат до нас с iOS 12.1 и macOS 10.14.1 до няколко седмици, но това не е от толкова голямо значение. Предложенията стават все по-реалистични, а измежду новите варианти може да срещнете кенгуру, папагал, замръзнало лице, паун и още над 70 впечатляващи емотикони, но нека разгледаме и по-интересната част от тях:

Лица

Хора

Тяло

Облекло

Играчки

Спорт

Животни

Наука

Домакинство

Храна

Различни

Новите предложения са част от стандарт Unicode 11, а всеки от нас ще може да се възползва от тях през iOS, macOS и watchOS, както винаги. Достатъчно е само да изчакате няколко седмици и страхотните емотикони ще се появят и за вашето устройство. Повече за версия Mojave на macOS може да разберете, след като посетите тази връзка, а за iOS 12, като натиснете тук.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.