imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS приложението на Instagram вече ще поддържа няколко профила


Едва ли има нужда да уточняваме колко точно популярен е Instagram. Без да се изненадаме, приложението бе определено за най-добрия ап за iPhone 6s през 2015 г. Компанията изненада iPhone феновете и с Layout – един страхотен поглед към изкуството на фото-колажите. И все пак открай време iOS потребителите на Instagram искаха да видят една определена функция…Ето, че тя също ще бъде налична съвсем скоро.

Поддръжката на няколко Instagram профила едновременно е сред топ нещата, които феновете на приложението желаят открай време. За подобна iOS функция (Multi-user support) се говори от години. Чак в края на 2015 г. забелязахме намеци, че Instagram планира подобен ход. За жалост, тогава компанията обърна главно внимание на Android.

Instagram с нови iOS функции.

През последните дни обаче редица притежатели на iPhone отбелязват, че в тяхното приложение виждат опция за добавяне на още потребителски профили. Неочакваното бета тестване явно е на случаен принцип, като Instagram потвърдиха, че разработват функцията усърдно.

Ето и как изглежда добавянето на нови профили:

Instagram поддръжка на няколко профила.

Instagram явно са заложили на класиката за подобен тип функции – семпъл бутон за добавяне на профил. Смяната между активните акаунти става само с няколко бързи докосвания. Освен това, известията за нови лайкове и коментари ще бъдат специфично отбелязани, за да няма объркване към кой точно профил принадлежат те. Това е много по-удобно и интуитивно от сегашното положение на iOS приложението, каращо потребителите да излизат от единия си профил, за да се впишат в другия.

Да се надяваме, че Instagram ще ни зарадват с разпространение на функцията за всички в най-скоро време. Тя ще е полезно допълнение както за бизнеси, така и за индивидуални потребители. И след като точно iOS приложението спомогна за популяризацията на селфито, припомняме ви нашия списък с едни не-Instagram хитови селфита. Ако пък желаете вашата допълнителна доза Apple за деня, последвайте ни в Instagram.

Източник: MacRumors, iMore. Изображения: iMore, TechCrunch.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.