imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Всички любопитни промени, с които ще ви запознае iOS 10.2


Преди броени часове, всички регистрирани в системата на Apple разработчици получиха достъп до предстоящата втора основна актуализация на мобилната операционна система iOS 10. Съвсем традиционно, благодарение на споделените подробности, ние също може да се запознаем с основните промени и поправки, които ще донесе iOS 10.2.

За разлика от първата основна актуализация, която добави нов режим на снимане в приложението Camera, настоящата няма да има удоволствието да ни представи толкова съществена промяна. Всяка една функция, с която разполага вашата операционна система, ще бъде запазена, а новостите ще може да откриете предимно в Messages.

Вградените емотикони във фабрично заложеното приложение съвсем скоро ще могат да се похвалят с над сто нови представители, като клоун, палма, лисица, бухал, акула, авокадо, палачинки, пеперуда, кроасан и други малки изображения, разделени по категории, които, разбира се, ще може да изпратите до избран получател по съвсем стандартен начин.

Голяма част от съществуващите емотикони ще бъдат отличени с доста по-реалистичен дизайн, а към тях определено не бихме пропуснали да споменем и появата на нови тапети, както и наличието на изцяло обновен Celebrate, визуален ефект.

Измежду всички останали промени, които излизат от обсега на приложението Messages, втората основна актуализация се отличава с появата на допълнителни филтри, благодарение на които ще може да сортирате вашите музикални списъци още по-прецизно, с възможност за запазване на настройките на вашата камера, както и появата на Single-Sign On възможност, която ще ви позволи да гледате избрано телевизионно предаване в реално време.

Повече за страхотната 10-та версия на мобилната операционна система iOS може да разберете, като посетите следната връзка, а с първата основна актуализация ще се запознаете, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.