ios-10-2-fourth-beta-cover

Любопитната четвъртата бета версия на iOS 10.2

#Новини
2016. 11. 29.

В началото на ноември всички регистрирани в системата на Apple разработчици получиха достъп до втората основна актуализация на iOS 10. Само няколко седмици по-късно, всеки един от тях може да изпробва и четвъртата поредна бета версия, благодарение на което и ние разполагаме с възможност за един предварителен преглед на тази актуализация.

Вероятно и някои от нашите приятели разработват iOS приложения, като за да се запознаете с любопитните промени, просто трябва да инсталирате четвъртата бета версия по стандартен начин. При положение, че разполагате с потребителски Apple ID акаунт, просто разгледайте настоящата статия и ние ще ви представим всяка интересна новост, която съвсем скоро ще бъде достъпна и за вас.

Преди всичко, искаме да ви припомним най-съществената промяна, която донесе първата основна актуализация на iOS 10. Един изцяло нов режим на снимане в приложението Camera на iPhone 7 Plus, наречен Portrait. Повече за него може да разберете, като посетите следната връзка, а ние отправяме поглед към втората основна актуализация. Всяка една предна бета версия на iOS 10.2 ни представи доста любопитни промени, но в никакъв случай не и основни.

Измежду представените новости, бихме обърнали внимание на фабрично заложеното приложение Messages и разбира се появата на над 100 нови емотикони, като клоун, палма, лисица, бухал, акула, авокадо, палачинки, пеперуда, кроасан и други малки изображения, разделени по категории. Заедно с тази свежа промяна, всеки потребител ще може да се наслади и на появата на нови тапети, визуални ефекти и възможност за запаметяване на предпочитани настройки за снимане.

Преди няколко седмици разгледахме първата бета версия на iOS 10.2, която ни представи появата на една нова Single-Sign On възможност. Благодарение на нея, всеки потребител ще разполага с удобната възможност да стартира избрано телевизионно предаване в реално време – удобство, което настоящата бета версия допълва. Добре познатото фабрично заложено приложение Videos ще остане в историята. Не негово място идва един достоен заместител, наречен TV app. Предстои да разберем дали то ще бъде налично за всички потребители още в началото или ще бъде наложено постепенно.

Новосъздаденото приложение подкрепя любопитната Single-Sign On функция, като повече подробности за него ще разберем съвсем скоро, когато дебютира официалната версия на втората основна актуализация на iOS 10.

Източник: 9to5mac

Добави коментар