imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Третата публична бета версия на iOS 10 вече е достъпна


Световната конференция на разработчиците WWDC 2016 ни запозна с очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, а точно по време на събитието, Apple пусна и първата тестова бета версия, достъпна единствено до Apple ID акаунти със статус на разработчик.

Презентацията на операционната система може да си припомните тук, а всички промени и страхотни новости, с които се запознахме, благодарение на пуснатите следващи бета версии, както за провеждане на тестове от страна на разработчици, така и за публично изпробване, може да си припомните, като натиснете тук.

Преди броени часове беше пусната и новата, трета бета версия на iOS 10. Тя ще ви запознае с привидно малки промени, като наличието на нови емотикони и обновени фабрично заложени звукови сигнали. За да се присъедините към програмата за тестване и да се запознаете лично с всички промени, просто трябва да разполагате с iOS устройство.

Вижте как да инсталирате iOS бета 3, като посетите тази връзка, или просто като се запознаете със следните демонстрационни видео кадри, предоставени от MacRumors:

Припомняме ви, че 10-тата актуализация се отличава като най-голямата до този момент, а тя ще бъде в състояние да ви предложи изцяло обновен режим на заключен екран, възможност за индивидуално премахване и обновяване на фабрично заложени приложения, страхотните промени в Maps и Photos, както и интеграция на нефабрични приложения със Siri, което ще разшири значително неговите възможности.

С първата бета версия на iOS 10 може да се запознаете, като натиснете тук, с втората, тук, а официалната актуализация ще бъде пусната средата на септември, заедно с очакваното 7-мо поколение на мобилното устройство iPhone.

Любопитното 7-мо поколение iPhone вероятно ще разполага с изцяло обновен Force Touch Home бутон, нова, по-висококачествена камера, двойна камера при вариант Plus, два вградени говорителя за възпроизвеждане на стерео звук и още много други промени, с които може да се запознаете, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.