ios-10-statistic-cover-imagazin-bg

Над две трети от потребителите се довериха на iOS 10

#Новини
2016. 10. 11.

Началото на септември се запознахме със страхотната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, а след като съвсем скоро ви представихме една любопитна статистика, според която новата версия е инсталирана на почти 50% от всички iOS устройства, днес ще ви запознаем и с поредната възходяща графика.

Рекордната статистика от преди две седмици можете да си припомните, като посетите следната връзка, а днес идва ред и на поредното преброяване, което отново ще ви запознае със завидно високи резултати. iOS 10 дебютира точно преди 27 дни, а днес може да се похвали с потребителски интерес, равняващ се на 66.7%, с какъвто не може да бъде отличена нито една предна версия.

Вероятно вече обърнахте внимание на днешната графика, а тя определено ни разкрива една любопитна статистика, според която 9-тата актуализация на iOS е постигнала много по-висок резултат от настоящата, но само в своя тестови период, а след него, разбира се, показателите се обръщат в полза на 10-тата актуализация.

screen-shot-2016-10-10-at-14-10-06

Последната версия на iOS дебютира заедно с iPhone 7, но въпреки милионите продадени устройства, за рекордните резултати допринасят основно многобройните потребители на по-стари поколения устройства, които са обновили своята версия на мобилната операционна система с най-новата.

Повечето потребители, които към днешна дата са обновили своята мобилна операционна система, определено са проявили интерес към всички любопитни новости, които тя предлага. Актуализациите са извършени по индивидуален начин, през раздела Software Updates, а съвсем скоро Apple ще напомни и на всички останали устройства да предприемат същата стъпка.

Припомняме ви, че на 23-ти септември се запознахме и с първата актуализация 10.0.2 на iOS 10, за която може да разберете повече, като посетите следната връзка, а при положение, че все още не сте обновили версията на вашата операционна система, просто натиснете тук.

С всички страхотни новости, които предлага iOS 10, може да се запознаете, като натиснете тук, а със страхотния iPhone 7 тук.

Добави коментар