imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Удобствата, които разкрива приложението Safari в iOS 10


Мобилната операционна система iOS 10 дебютира преди по-малко от месец, като съвкупността от всички промени, нови приложения и страхотни функции, определено я характеризират като най-съществената, в сравнение с която и да е предишна.

Припомняме ви, че 10-тата актуализация е в състояние да ви предложи изцяло обновен режим на заключен екран, управление на нефабрични приложения с гласови команди, преструктуриран App Store и много други промени, с които може да се запознаете, като натиснете тук.

search-safari-tabs-ios-1

Обновеното в iOS 10 приложение Safari разчита и възпроизвежда съдържанието по един доста по-бърз начин, за което може да разберете повече, като посетите следната връзка. Въпреки, че втората промяна в емблематичния браузър не се отнася до неговия начин на работа, тя определено ще спести част от вашето време, особено при положение, че разполагате със значителен брой отворени раздели.

За да избегнете неудобството, което определено би отнело част от времето ви в търсене на предварително отворен раздел, обновеното приложение може да ви предложи една съвсем лесна за повикване функция за търсене, измежду всички отворени раздели.

search-safari-tabs-ios-2

Повикайте функцията, като отворите вашето Safari приложение по стандартен начин, а след това докоснете върху иконата, позиционирана в долната дясна част на екрана, която ще зареди всички налични раздели. Ето, че сега трябва да обърнем внимание и на полето за търсене, което ще се появи в горната дясна част на екрана на вашето мобилно устройство, като iPhone или iPod, когато то бъде поставено в хоризонтално положение.

Това е всичко, просто докоснете върху полето за търсене и въведете част от заглавието на търсения от вас раздел, а след това Safari съвсем автоматично ще визуализира всички таб-ове, които отговарят на ключовата дума. Хубаво е да знаете, че за да повикате функцията през мобилно устройство като iPad, не е нужно да го поставяте в хоризонтално положение.

Припомняме ви, че десетата актуализация дебютира заедно с iPhone 7, а повече за всички страхотни промени, които разкрива новата мобилна операционна система, може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: osxdaily

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.