imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS 11 се радва на приличен потребителски интерес


Официалната версия на iOS 11, която може да инсталирате и вие, стига да разполагате със съвместимо устройство се появи преди малко повече от две седмици. Подробности за промените в новата мобилна операционна система на Apple може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние съвсем традиционно ще разгледаме и каква част от потребителите са се доверили на предложението към днешна дата.

През първите две седмици от появата си, десетата версия на iOS достигна до завидните 48.16% от всички съществуващи iOS устройства, докато според преброяването на Mixpanel, отново в рамките на този период от време, актуалната версия на мобилната операционна система – iOS 11, може да се похвали с присъствието си на 38.5% от всички устройства.

Ако трябва да сравним потребителския интерес на последните две версии на iOS през първата седмица от тяхната поява, десетата версия достигна до 34% от всички съществуващи устройства, докато iOS 11 може да се похвали с 25.28%. През първото денонощие от съществуването си, около 10% от всички потребители инсталираха новата версия на разработката, като разликата в показателите е съвсем разбираема.

iOS 11 носи няколко основни промени, като за една от тях, потребителите ще трябва да се подготвят предварително. Тази разработка оставя всички 32-битови приложения в миналото, но това не е единствената причина, поради която по-малка част от устройствата се наслаждават на новата версия на системата.

През изминалата година, с появата на iPhone 7 и 7 Plus, голяма част от потребителите преминаха към новата версия на системата, след като закупиха своето ново мобилно устройство, за разлика от 2017. Вероятно не малка част от потребителите вече се наслаждават на своя нов iPhone 8 или 8 Plus, но и голяма част от тях са в очакване да се появи и иновативното десето поколение iPhone, което би променило значително статистиката.

Източник: MacRumors

mbair retina vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.