imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iOS 13: новата мобилна система вече е в процес на разработка


Последната версия на мобилната операционна система или iOS 12 се отличава с доста нови възможности и промени, но все пак не трябва да забравяме, че тази разработка дебютира през септември месец на миналата година. Вече сме 2019-та, което по съвсем естествен начин започва да измества вниманието на потребителите малко по малко към следващата версия на предложението или към iOS 13, а ние имаме една добра новина. Системата вече е в процес на разработка, което реално погледнато не може да ни изненада по никакъв начин. Все пак първата бета трябва да бъде готова до юни месец или до организирана от Apple ежегодна Световна конференция на разработчиците.

Според повечето интересни концептуални варианти на очакваната система, през които сме преминали към днешна дата, iOS 13 ще може да се похвали с тъмен режим на темата, изцяло нов Guest потребителски режим, компактна индикация за нивото на звук, както и с малки промени в режим на заключен екран и Control Center, но има и една малка особеност. Това са само предположения, които по никакъв начин не са подкрепени от Apple. Просто ще трябва да изчакаме появата на първата бета версия за разработчици, която вероятно ще бъде представена от Apple по време на WWDC през юни и ще разберем за всички промени, с които ще може да се похвали предложението.

Изненадата не е особено голяма. Вероятно компанията е стартирала с разработването на iOS 13 преди около половин година и не само. Доказателството, че системата вече разполага с работещ вариант измества нашето внимание към следващата версия, но за съжаление на може да ни покаже никаква част от заложените в системата промени. В сървърите на MacRumors са регистрирани няколко посещения, водещи към IP адрес на Apple и от устройства, задвижвани с iOS 13, което означава само едно. Разработчиците от компанията вече тестват системата в реални условия, а на нас не ни остава нищо друго, освен да изчакаме до появата на първата бета.

Съвсем стандартно, очакваме да видим сериозни подобрения в скоростта на работа и стабилността на iOS 13, в което отношение сме сигурни, че разработчиците от Apple няма да ни разочароват. Винаги може да оставите вашето мнение относно очакваните промени или пък да добавите някоя различна измежду тях, като напишете коментар под статията или публикацията във Facebook, а за да разберете повече за промените, с които може да се похвали iOS 12, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.