imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iOS 13: Триене на приложения през Updates на App Store


Ако върнем лентата назад към последната версия на мобилната операционна система, която се отличаваше с доста сериозни технически и визуални промени, това е iOS 11, но има и една малка особеност. Предложението стартира с не малко грешки, които в следващата версия или в iOS 12 бяха изчистени, но вече е време да отправим поглед към iOS 13, която може да се похвали със своята първа бета версия. По всичко изглежда, че разработката ще се отличава с доста по-висока производителност, спрямо своя предшественик, както и с голям набор от промени и нови възможности.

Архитектурата на iOS приложенията ще премине на едно различно ниво, което ще окаже положително отражение върху по-старите iPhone поколения. Размерите на разработките и техните актуализации ще намалеят значително, а ние ще ви запознаем с поредната малка, но пък доста полезна промяна, която ще може да откриете App Store. Съвсем скоро всеки потребител ще разполага с възможност да премахне която и да е от своите разработки и през раздел Updates на мобилния магазин за приложения, след като плъзне с пърст върху нейното име от дясно на ляво и докосне върху Delete, но нека да си припомним и останалите промени в iOS 13.

  • Face ID ще реагира или отключва вашето устройство с до 30% по-бързо, спрямо заложената система за лицево разпознаване в iOS 12.
  • Свалянето на приложения от App Store ще става с до 50% по-бързо, спрямо iOS 12.
  • Актуализирането на вече инсталирани приложения ще става с до 60% по-бързо, спрямо iOS 12.
  • Стартирането на вече инсталирани приложения ще става около два пъти по-бързо, спрямо актуалната версия на iOS.
  • Dark mode или дългоочакваният тъмен режим на темата!

Все още нямаме представа, дали тъмната тема ще може да се активира автоматично, според това коя част от денонощието е настъпила, но по-важното е, че промяната, с която се отличава актуалната към днешна дата Mojave версия на macOS, ще стигне и до мобилната операционна система на Apple през септември месец, а за да разберте повече за първите бети на всички очаквани версии на операционните системи на технологичния гигант, които се появиха преди почти седмица, посетете тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.