imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Актуализация 9.3.5 ще ви донесе Security fix за настоящата версия на iOS


Едно от огромните предимства на всички операционни системи за Apple устройствата, включително и за мобилните, е изключително високата сигурност и защита на вашите данни.

Въпреки, че съществуват вируси и така наречените „зловредни“ софтуерни продукти, които биха повлияли на вашето мобилно Apple устройство, те са изключително малко, като за сметка на това компанията от Купертино разработва скоростно необходими промени в операционната система, за да защити вашето устройство.

Screen Shot 2016-08-30 at 4.51.25 PM

Припомняме ви, че според информация, предоставена от BBC, която определено поставя операционните системи на Apple на изключително високо ниво, за компютърната операционна система Windows са разработени над един милиард вируси и троянски коне, статистика, която вероятно е пресилена, но при всички положения тя се равнява на шест цифрена стойност.

Вероятно вече сте забелязали, че голяма част от актуализациите на вашата мобилна операционна система предоставят така наречения Security fix, който се грижи за безопасността на вашето устройство. Точно такава промяна носи и вероятно една от последните актуализации, преди да бъде пусната очакваната 10-та версия на iOS.

Обновление 9.3.5 на мобилната операционна система iOS е пуснато преди няколко дни, а от него може да се възползва всеки потребител на мобилно устройство с марката Apple, като iPhone или iPad.

Screen Shot 2016-08-30 at 4.51.39 PM

Инсталацията може да бъде извършена през iTunes или по стандартен начин, директно през вашето устройство, като, разбира се, преди всичко трябва да разполагате с последната официална 9-та версия на мобилната операционна система iOS, а след това да докоснете върху иконата с надпис Settings и да навигирате до General. В отворения прозорец докоснете върху Software Update, а тук разполагате с възможност да се запознаете с инсталираната версия на мобилната операционна система, както и с последната извършена актуализация.

За да инсталирате следващото възможно обновление за вашето устройство, просто натиснете върху оцветения в син цвят надпис Download and Install и изчакайте процедурата да завърши.

За да подсигурите безпроблемно актуализиране на вашето устройство, задължително трябва да го поставите в режим на свързаност с електрическата мрежа, както и да подсигурите добър източник на безжичен интернет.

Хубаво е да знаете, че всякакви манипулации преди да е приключила актуализацията на операционната система, са нежелателни, а при положение, че процесът приключи, вашето устройство ще се рестартира само, а след като зареди, ще може да се насладите на последната актуализация на 9.3.5 на iOS.

Припомняме ви, че съвсем скоро ще бъде пусната и официалната версия на 10-тата актуализация на iOS, за която може да разберете повече, като посетите следната връзка.

iOS 10 ще дебютира през средата на септември, заедно с очакваното 7-мо поколение на мобилното устройство iPhone, за което може да разберете повече, тук.

Източник: 9to5mac

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.