imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вграденото в iOS приложение Camera ще разпознава обекти


Едва през септември се запознахме с десета актуализация на iOS, която заедно с всички страхотни възможности, предлага и един обновен вариант на фабрично заложеното приложение Camera, което по всичко изглежда ще претърпи още по-значителни промени.

Споделената от Business Insider информация бихме свързвали и със заложеното във вашата мобилна операционна система приложение Photos. За да се запознаете с всяка една локация, която може да се похвали с направена от вас снимка, просто трябва да отворите раздел Places, като неговите функции, вероятно съвсем скоро, ще могат да бъдат приложени и в обратен ред.

Прогнозираната Augmented Reality възможност ще се превърне в една неразделна част от фабрично заложеното приложение Camera, като за да се възползвате от нея, просто трябва да поставите вашето устройство в режим на снимане по стандартен начин. Звучи доста удобно, всеки един обект ще бъде обозначен или изписан, като, разбира се, подобно на всяка друга iOS функция, и настоящата ще може да бъде изключена.

ios-camera-places-pr

Зад очакваната новост определено бихме могли да открием една доста сложна функция за триизмерно разпознаване на обекти в реално време, която ще разшири възможностите на вашето приложение Camera. Точно до нея поставяме и очакваната SDK връзка, благодарение на която всеки външен разработчик ще може да интегрира избрано приложение с разширената функционалност на Camera.

Припомняме ви, че Siri SDK връзката разшири възможностите на интелигентния асистент многократно, като ние сме сигурни, че приложението Camera ще може да се похвали с подобен успех.

За да реализира промяната, компанията от Купертино е възложила не леката задача на новосформиран екип, който вероятно съвсем скоро ще ни запознае и с първата бета версия на обновеното приложение Camera.

Източник: 9to5mac

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.