imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS и последната актуализация на приложението Instagram


Преди броени седмици, Instagram за iOS се сдоби с няколко нови функции в режим на снимане и удобната възможност за приближаване на избрано съдържание, като едва преди няколко дни разработчиците на приложението представиха неговата последна актуализация.

Безплатното приложение за споделяне на фото и видео съдържание може да ви предложи доста свежи възможности, които вероятно вече са част и от вашето ежедневие. Подобно на всички сериозни iOS app-ове, и настоящето може да се похвали с доста чести обновления и нови версии.

tumblr_inline_ogdu03U1Vv1svf3j7_540

Текущата версия на вашето Instagram приложение може да бъде обновено по стандартен начин през App Store, като промените, които ще ви донесе последната 9.7 актуализация ще откриете в раздел Stories и разбира се в един изцяло нов режим на снимане, наречен Boomerang.

Вече разполагате със свежата възможност да отбележете произволен потребител в публикувано от вас съдържание, като ответната страна ще бъде уведомена за действието мигновено. Разбира се, известието ще предложи и връзка за преглед на каченото от вас съдържание, която ще бъде активна точно до този момент, в който не решите да го премахнете.

tumblr_inline_ogdtzvesGy1svf3j7_540

Дойде време да обърнем внимание и на следващата нова възможност, която определено може да допринесе за вашето настроение. Преминете в режим на снимане, като точно под стандартния бутон за запис ще откриете и новата функция, Boomerang. Просто докоснете върху нея и направете няколко снимки, които ще бъдат запазени в малък видео файл, наподобяващ анимирано GIF съдържание. Споделете свежото клипче и сте готови.

Всички възможности, които донесе предната актуализация на приложението, може да си припомните, като натиснете тук, а за да обновите Instagram до най-новата версия, просто го потърсете в App Store по стандартен начин или посетете следната връзка.

Източник: 9to5mac

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.