imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Бързо известие при отговор на важно писмо през Mail за iOS


Заложеното приложение Mail в iOS ви позволява да стигнете до всеки ваш мейл акаунт по изключително лесен начин. Просто въвеждате сървър, име и парола и сте готови, но днес ще отправим поглед към възможностите на разработката. При положение, че очаквате отговор на важно писмо, не е нужно да проверявате през няколко минути за неговата поява. Просто трябва да изпълните няколко лесни стъпки, след което приложението ще ви извести за очакваното съдържание.

Припомняме ви, че всеки от вас разполага с възможност да премести мeйл контакт към списък VIP. Просто трябва да отворите приложението и да отправите поглед към горната дясна част на екрана. Докоснете върху Edit и сложете една малка отметка пред VIP. Остава да докоснете върху Done и да добавите желан контакт към новия раздел. Приложението ще ви извести по индивидуален начин за всяко получено писмо с подател, присъстващ в раздел VIP.

a-mail-flags

При положение, че искате да получите съвсем бързо известие при отговор на изпратено писмо, а подателят не е толкова важен за вас няма никаква причина да преминавате през горните стъпки. Единственото нещо, което трябва да направите, е да сложите Notify отметка върху кореспонденцията. Това няма да ви затрудни по никакъв начин. Просто отваряте изпратено съобщение или започнат разговор и докосвате върху малката икона, която е разположена в долния ляв ъгъл.

b-mail-flags

Остава само да изберете Notify Me и сте готови, но има и по-лесен начин да се справите с полезната задача. Отваряте пощенската кутия, прокарвате пръст от дясно на ляво върху желаното писмо, докосвате върху More и отново поставяте маркер върху Notify Me. Това е всичко, приложението ще ви извести изключително бързо при отговор на вашето писмо, но има една малка особеност.

За да се възползвате от тези възможности, трябва да преминете и през една лесна настройка. Отворете Settings, след това Notifications, потърсете Mail и включете All Notifications.

Източник: Cult of Mac

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.