imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Върнете погрешно затворен таб в iOS приложението Safari


Изключително голям процент от всички iOS потребители сърфират в интернет пространството единствено чрез фабрично заложеното приложение Safari.

Вероятно вече знаете, че вграденият в iOS браузър предлага изключително изчистен и приятен дизайн, който в съчетание със страхотна оптимизация на приложението, е в състояние да стартира желаното от вас интернет съдържание по един доста бърз начин, което, разбира се, зависи и от качеството на интернет връзката.

1-reopen-closed-tabs-safari-iphone-tab-button-450x800

Подобно на настолната версия на приложението, и в мобилната всеки потребител разполага с възможността да отвори нов таб, както и да прескача от един в друг по изключително бърз и лесен начин.

За да преминете от един в друг или да създадете нов таб, вероятно вече знаете, че единственото нещо, което трябва да направите, е просто да докоснете върху иконата в долната дясна част на приложението, а в отворената страница разполагате с бърза възможност за създаване, премахване или преминаване към друг, предварително отворен таб.

2-tap-hold-tab-reopen-closed-tabs-safari-iphone-1-450x800

Може би вече ви се е случвало по невнимание да затворите не този таб, който желаете, а според съдържанието на затворената страница, тази грешка би могла да ви ангажира известно време, докато откриете отново погрешно затвореното съдържание.

Днес ще ви запознаем с една изключително лесна и бърза стъпка, благодарение на която разполагате с удобната възможност да възстановите погрешно затворен таб, както и няколко страници преди него.

3-choose-closed-tab-reopen-closed-tabs-safari-iphone-2-450x800

За да изпробвате удобната функция, просто отворете вашето iOS приложение Safari, докоснете върху иконата в долната дясна част на екрана, за да се визуализират всички отворени табове, а след това само докоснете и задръжте пръст върху централно разположения плюс.

Веднага на екрана на вашето устройство ще се появят всички последно затворени страници и раздели, а от там бихте могли по един съвсем бърз начин да възстановите желаното от вас интернет съдържание, стъпка, която определено би спестила част от вашето време.

Хубаво е да знаете, че удобната функция е в състояние да открие единствено последно затворените табове, съобразно техния брой, както и датата, на която са били заредени.

С очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS 10, която ще дебютира след броени дни, заедно с iPhone 7, може да се запознаете, като посетите следната връзка.

Източник: osxdaily

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.