imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS и няколко скрити EarPods възможности


Въпреки задоволителното качество на възпроизвеждане, вашите EarPods слушалки биха могли да бъдат заменени с друг iOS аксесоар, който определено ще ви предостави доста по-сериозен звук. Тази възможност е известна на всеки iOS потребител, но ето с какво фабрично заложените слушалки превъзхождат всеки друг заместител.

Вероятно вече се досещате, че ще обърнем внимание на вграденото управление в кабела на дясната слушалка. Няколко възможности, които по никакъв начин не биха ни впечатлили, но това е само на пръв поглед. Просто натиснете някой от крайните бутони и веднага ще промените силата на възпроизвеждане на звук.

01_tricks_with_earbuds

Горната функция е доста интуитивна, но защо да не обърнем внимание на централното бутонче, което, вероятно вече знаете, може да стартира или паузира възпроизвеждано музикално съдържание. Само един бутон, който определено ще ви изненада с всички страхотни възможности, които може да ви предложи. Тайната се крие в честотата на натискане и, разбира се, съответното задържане на бутончето, когато е необходимо.

При положение, че вашето устройство получава входящо повикване, за да отговорите, просто натиснете веднъж върху централен бутон, но това не е всичко. Вероятно нямате възможност или желание да отговорите, като при това положение, за да отхвърлите повикването, натиснете отново централен бутон, но този път го задръжте за кратко и сте готови. Вашето устройство ще откаже нежеланото повикване.

02_tricks_with_earbuds

Вероятно вече сте отказали някое неудобно повикване, като това отново ни връща към вашите музикални списъци и, разбира се, още няколко любопитни възможности. За да преминете към следваща песен, просто натиснете два пъти върху централен бутон, като за връщане бихте могли да използвате подобна комбинация, но с три натискания.

Удобната възможност да прескочите началото на песента бихте могли да повикате, като отново натиснете два пъти централен бутон, но този път задръжте второто натискане точно до тази част, до която желаете да стигнете. Функцията е абсолютно приложима и в обратен ред, когато трябва да задържите третото натискане.

03_tricks_with_earbuds

Разбира се, всеки iOS потребител може да повика и своя интелигентен асистент Siri, отново чрез контролния бутон на страхотните EarPods слушалки. Просто натиснете и задръжте централен бутон за две секунди и сте готови. Лесна за изпълнение, но не толкова удобна възможност, особено когато вашето устройство е заключено. За да продължите, ще се наложи да го отключите по стандартен начин.

Надяваме се, че измежду изложените възможности сте открили и някоя нова за вас функция, която ще изпробвате още днес.

Beoplay Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.