iPad-Pro-preorder-cover-746x419

iPad Pro идва в България!

#Новини
2015. 11. 13.

Най-големият таблет, който някога Apple са правили, вече пътува към България. Очаквайте го след средата на другата седмица в магазини iStyle. Вижте подробностите тук.

12.9-инчовият iPad Pro има характеристики, които се доближават повече до тези на компютрите, отколкото на познатите ни досега таблети. Retina дисплеят на iPad Pro разполага с 5.6 милиона пиксела, което е повече дори от екрана на 15-инчов MacBook Pro с Retina дисплей! Устройството се задвижва от А9X чипа – най-бързия процесор, слаган някога в iOS устройство, даващ 1.8 пъти по-добра CPU продуктивност и двойно по-бърза скорост на графиката в сравнение с iPad Air 2. iPad Pro има четири тонколони, вградени директно в корпуса, които осигуряват еднакво качествен звук, както и да завъртите устройството. Smart Keyboard клавиатурата и Apple Pencil стилусът допълнително обогатяват възможностите на iPad Pro.

iPad-Pro-preorder-2Тим Кук заяви наскоро, че iPad Pro може напълно да замени вашия компютър. Ние още не знаем дали това може да се случи, но е сигурно, че 12.9-инчовият таблет отваря много нови хоризонти за професионалистите в различните области (от дизайн и проектиране, през медицина и астрономия, до игри и забавления).

iPad-Pro-preorder-3IPad Pro се предлага в три модификации: 32GB, 128GB и 128GB + Cellular. Цветовите опции също са три: сребристо, астро-сиво и златно. Ето и цените на iPad Pro за България, определени от Apple.

Screen Shot 2015-11-13 at 4.34.00 PMКакто виждаме, те се доближават до цените на MacBook компютрите, но, както споменаха и от Apple, 12.9-инчовият таблет е по-бърз от 80% от персоналните компютри, продадени през годината. Трябва да отбележим също, че iPad Pro е насочен към креативните потребители, които не използват таблета си само за сърфиране в интернет и четене на имейли. В комбинация с 850 000 приложения от App Store и функционалностите на iOS 9, този таблет може да се превърне в изключително мощен професионален инструмент. Можете да заявите своя iPad Pro тук.

Добави коментар