imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone 2017-та вероятно няма да разполага с Home Button


Остават броени седмици до официалното пускане в продажба на очакваното 7-мо поколение iPhone, а заедно с това започват да се появяват и любопитни слухове и прогнози, които отразяват характеристиките на следващото поколение, което ще дебютира през 2017 година.

След като през изминалите месеци ви запознахме с доста любопитни новости, свързани с очакваното през 2017-та година устройство, днес искаме да ви представим още една любопитна промяна, за която разбрахме преди броени часове от Bloomberg.

spacegrayiphone

Към изключително интересните предположения, които представят устройството в подсилен стъклен корпус, както и екран, който ще обхваща изцяло предната част на очакваното поколение, днес може да прибавим и още една прогноза, според която традиционният Home Button ще бъде премахнат.

Поколение 2017-та ще представи един изцяло обновен както технически, така и визуално iPhone, а точно това е причината наименованието му да не продължи по традиционен начин очакваното през този септември поколение, като вземе неговата серия и прибави окончанието “S”.

Очакваното поколение най-вероятно ще дебютира през 2017 година като iPhone 8, който ще ни запознае с извит от край до край OLED дисплей, за което може да разберете повече, като посетите следната връзка.

Повечето прогнози представят 8-мото поколение iPhone като смартфон от бъдещето, а предположенията за нови биометрични функции, като сканиране на ирис и разпознаване на лица, определено подкрепят любопитните прогнози.

Припомняме ви, че главният дизайнер на Apple, Джони Айв, за който може да разберете повече тук, се закани да създаде изключително елегантен и иновативен iPhone, който наподобява стъклена плочка, а най-вероятно това ще бъде очакваният през 2017 година iPhone 8.

Повече за iPhone 8 може да разберете, като посетите следната връзка, а с очакваното съвсем скоро, около средата на идния месец 7-мо поколение, може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: macrumors

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.