3DFuture.net

iPhone 6c може да смени пластмасата с метал

#Новини
2015. 07. 03.

Според последните слухове, следващият iPhone от “с” серията може да не включва шарения поликарбонатен корпус, с който сме свикнали. Вместо това, анализаторите прогнозират, че iPhone 6c ще има метална обвивка.

iPhone 5c продължава да среща противоречиви отзиви сред Apple феновете. Някои харесват неговия цветен дизайн, други пък определят пластмасата като нехарактерна за Apple и доближаваща дизайна му до този на евтините китайски смартфони.    Една от основните критики към iPhone 5c е, че той не е кой знае колко по-евтин от топ модела – iPhone 5s, но пластмасовата обвивка създава усещането за чувствително по-бюджетно устройство. През лятото се появиха съмнения относно бъдещето на по-бюджетната линия iPhone-и, но изглежда от Apple се готвят да реформитат “c” серията.

Настоящият модел iPhone 5c
Настоящият модел iPhone 5c

Анализаторът от Jefferies Андж Ву прогнозира, че iPhone 6c ще има 4-инчов Retina дисплей и метален unibody корпус. Интересно как с тези подобрения новият смартфон ще успее да се вмести в по-ниската ценова категория.

Все пак предстои да разберем какво ще бъде бъдещето на “c” серията на iPhone. С метален или пластмасов корпус, с по-малък или по-голям екран, какви са вашите предпочитания за бюджетния iPhone?

Източник: iDownloadBlog.com, главна снимка: 3DFuture.net

Добави коментар