cover_china-746x419

Новият iPhone може да бъде представен на 9 септември

#Новини
2015. 08. 10.

Apple все още не са оповестили официално датата, на която ще се състои премиерата на iPhone 6s, но от Buzzfeed твърдят, че вече знаят кога ще се случи това важно събитие.

Според изданието, от Купертино са се спрели на същата дата, както и миналата година – 9 септември. Именно тогава беше представен iPhone 6, който се превърна в един от най-успешните модели iPhone в историята. Дали от Apple са се спрели на тази дата от суеверие или факторите за избора са други, можем само да гадаем.

iPhone-6s-koncepcio-coverОчаква се основният фокус на събитието да бъде представянето на новия iPhone 6s, който да включва Force Touch технологията, подобрена камера, нов цвят и др. Според източниците на Buzzfeed, от Apple могат да покажат и новите модели iPad, заедно с iPhone 6s. Обикновено това се случва през октомври, но тази година може да бъде направено изключение. Все още не е ясно дали на 9 септември ще видим и дългоочаквания 12.9-инчов “iPad Pro”.

Друг продукт, който би трябвало да дебютира на събитието, е новото Apple TV. Както вече ви съобщихме, очакваме следващият модел Apple TV да има собствен App Store, ново дистанционно управление с тъчпад, както и да поддържа гласови команди чрез Siri. Прекарахме повече от три години в очакване на нов модел Apple TV, така че се надяваме да видим нещо наистина специално.

appletvtouch_7
Концепцията на Мартин Хайек за новото Apple TV

От Apple, както обикновено, отказаха да коментират своите планове за есента.

Източник: Buzzfeed

Добави коментар