iPhone-6s-reklama

Две нови реклами на iPhone 6s ни показват Touch ID и 4K Video

#Новини
2016. 04. 26.

Преди по-малко от денонощие, Apple качи в своя YouTube канал две нови реклами на iPhone 6s. Едното рекламно видео има за цел да ви запознае с вградената Touch ID функция на устройството, а другото с уникалното 4K Video заснемане.

Първото видео ви показва удобните възможности, които Touch ID разкрива пред вас. С пръстов отпечатък може не само да отключите вашето устройство, но и да отворите заключени с парола приложения, проверите резервиран полет, подпишете документ, направите покупка в Apple Pay, както и много други действия, които стандартно изискват въвеждане на парола.

Вижте рекламното видео на Touch ID, тук:

Вторият видео клип ни показва по един забавен начин функционалността на вграденото в iPhone 6s 4K видео заснемане. В хумористичното видео ще видите как дете успява да заснеме майка си, докато реже лук. Благодарение на впечатляващото 4K качество, сцената става изключително известна и дори печели награда.

Вижте рекламното видео на 4K, наречено “Лук”, тук:

За разлика от предишните рекламни клипове на iPhone 6s, в новите две видеа Apple се фокусира повече върху представянето на конкретни функции, а не толкова върху известните личности, присъстващи в рекламата.

За пример може да видите някои от предните реклами, като тази на Apple TV с участието на баскетболната легенда Коби Брайънт, на Siri със специалното участие на Бисквитеното чудовище и новата зелена реклама на iMessages.

Източник: macrumors

Добави коментар