imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPhone 7 вероятно ще дебютира между 12 и 16-ти септември


Очакваното 7-мо поколение iPhone, както и неговият по-голям вариант с вградена двойна камера, ще дебютират съвсем традиционно, както всяко предходно поколение през септември, а прогнозираната дата от Evan Blass е 12-ти септември 2016 г.

Вероятно вече сте чували за Evan Blass или поне със сигурност сте попадали на някое негово предположение, свързано с очаквано мобилно устройство. Американският блогър е известен с точните си прогнози, а само преди броени часове, той ни запозна с най-новото си предположение в своя Twitter канал.

Screen Shot 2016-07-26 at 12.44.40 PM

Повечето прогнози на Blass отразяват очаквани промени в мобилни устройства, задвижвани с мобилната операционна система Android, фокус, който със сигурност не превръща неговата прогноза за дебюта на iPhone в недостоверна.

Всички знаем, че съвсем традиционно, очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира през септември, а според блогъра работната седмицата, в която ще станем свидетели на събитието, обхваща датите между 12-ти и 16-ти септември. Прогнозата на Blass изглежда съвсем достоверна, още повече, че като се върнем в миналогодишния септември, може да я съпоставим с дебюта на iPhone 6s, който се състоя на 9-то число от същия месец.

Screen Shot 2016-07-26 at 12.44.51 PM

В следващо съобщение в Twitter, свързано с очакваното 7-мо поколение, Blass се поправя, като за дата, в която ще бъде пуснат iPhone 7 за продажба в официалните магазини на Apple, посочва 16-ти септември, петък, а вероятно началото на седмицата устройството ще бъде представено на предвидено за целта събитие.

Припомняме ви, че очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира в два напълно идентични със сегашното 6s поколение размера, както и много сходен дизайн. Вариант Plus ще разполага с двойна камера и 3 GB оперативна памет, а останалите технически промени, като процесорен чип А10, премахването на 3.5 мм-вия аудио изход, добавянето на втори говорител за възпроизвеждане на стерео звук, както и много други малки промени, ще бъдат налични и за двата размера.

Много вероятно е iPhone 7 да донесе нов цвят, наречен Space Black, както и едно базово изпълнение на устройството с 32 GB вградена памет, за което може да си припомните, като натиснете тук.

iPhone 7 ще дебютира с официалната версия на 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.