imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето и поредната привлекателна реклама на iPhone 7


През изминалите седмици Apple ни представи няколко доста екстравагантни, определено грабващи нашето внимание рекламни видеа на страхотния iPhone 7, а днес можем да се запознаем и с най-новите свежи кадри, наречени Dive.

Рекламното видео е споделено преди броени часове в официалния YouTube канал на компанията, като вълнуващите водни кадри не само подчертават подобрената водоустойчивост и страхотния стерео звук, но определено показват и по какъв начин, iPhone 7 може да подкрепи самочувствието ви.

Едноминутната продължителност на любопитното видео ще ви запознае с La Virgen de la Macaren на Arturo Sandoval – страхотно музикално оформление, което се възпроизвежда от по-мощните, стерео говорители на iPhone 7.

Вниманието на всички е привлечено, както към страхотното седмо поколение, така и към неговия собственик, който по никакъв начин не се притеснява, че ще намокри своето устройство, защото то разполага с подобрена степен на водоустойчивост IP67.

В официалната YouTube страница на Apple може да се запознаете с още рекламни видеа. Можете и просто да разгледате предните ни статии, като посетите следната връзка. Повече за iPhone 7, може да разберете, като посетите следната връзка, за неговата подобрена водоустойчивост, тук, а за страхотния стерео звук, като натиснете тук.

Припомняме ви, че най-новият смартфон на Apple дебютира с iOS 10, която ще ви впечатли със много новости и промени, с които може да се запознаете, като посетите следната връзка.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.