imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето и поредната привлекателна реклама на iPhone 7


През изминалите седмици Apple ни представи няколко доста екстравагантни, определено грабващи нашето внимание рекламни видеа на страхотния iPhone 7, а днес можем да се запознаем и с най-новите свежи кадри, наречени Dive.

Рекламното видео е споделено преди броени часове в официалния YouTube канал на компанията, като вълнуващите водни кадри не само подчертават подобрената водоустойчивост и страхотния стерео звук, но определено показват и по какъв начин, iPhone 7 може да подкрепи самочувствието ви.

Едноминутната продължителност на любопитното видео ще ви запознае с La Virgen de la Macaren на Arturo Sandoval – страхотно музикално оформление, което се възпроизвежда от по-мощните, стерео говорители на iPhone 7.

Вниманието на всички е привлечено, както към страхотното седмо поколение, така и към неговия собственик, който по никакъв начин не се притеснява, че ще намокри своето устройство, защото то разполага с подобрена степен на водоустойчивост IP67.

В официалната YouTube страница на Apple може да се запознаете с още рекламни видеа. Можете и просто да разгледате предните ни статии, като посетите следната връзка. Повече за iPhone 7, може да разберете, като посетите следната връзка, за неговата подобрена водоустойчивост, тук, а за страхотния стерео звук, като натиснете тук.

Припомняме ви, че най-новият смартфон на Apple дебютира с iOS 10, която ще ви впечатли със много новости и промени, с които може да се запознаете, като посетите следната връзка.

BTS
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen. ... - Кликнете тук!