imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео кадри на iPhone 7 Gold, Rose Gold и Space Black вариант


Дебютът на очакваното 7-мо поколение iPhone наближава, а с всяка изминала седмица ставаме свидетели на все повече прогнози, предположения и слухове, а някои от тях са подкрепени и с висококачествен снимков материал, както и с любопитни видео кадри.

След като в последната ни статия, свързана с темата, ви представихме любопитното видео, предоставено от китайската социална мрежа Weibо, в което видяхме сравнение на очакваното 7-мо поколение iPhone с настоящето 6s, днес искаме да ви запознаем с още едно интересно видео.

Днешните кадри ще ви представят един традиционен, съобразно последните прогнози, изглед на iPhone 7, който за пореден път ще подкрепи повечето предположения, свързани с очакваното устройство.

Според кадрите, които най-вероятно отразяват макети на очакваното устройство, iPhone 7 ще дебютира в три различни разцветки, като две от тях са добре познатите Gold и Rose Gold ( цвят, с който дебютира настоящото 6s поколение ), както и един нов за iPhone вариант, който най-вероятно ще бъде наречен Space Black. За него може да си припомните повече, като натиснете тук.

Видео кадрите, сравнително с добро качество, отразяват корпуса на очакваното устройство, както и всяка една странична част, благодарение на което за пореден път забелязваме промени, които се препокриват с прогнозите на много анализатори, както и непотвърдени предположения и слухове.

Възможно е очакваното устройство да ви изненада, като излезе извън прогнозите за новия модел iPhone, но най-вероятно в него ще срещнете промени, като премахнат 3.5 мм аудио изход, втори вграден говорител, благодарение на който 7-мото поколение ще може да възпроизвежда стерео звук, наличието на изпъкнала по-висококачествена камера, двойна камера при вариант Plus, промяна в задния корпус, като хоризонталните линии, в които са вградени антените на устройството, ще бъдат преместени в страничната горна и долна част на iPhone 7.

Очакваното поколение вероятно ще дебютира с 32 GB-тов базов вариант, а неговите размери ще бъдат абсолютно идентични с тези на сегашното 6s поколение, докато дизайнът ще предложи малка разлика, благодарение на която устройството ще впечатли потребителите с още по-eлегантен и изчистен дизайн.

Припомняме ви, че iPhone 7 ще дебютира през септември, заедно с очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

Източник: macrumors

iPhone 8 buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.