imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Черното гланцово покритие на iPhone 7 без защитен калъф


iPhone 7 дебютира с изключително изчистен и елегантен корпус, като разцветката, която характеризира новото устройство, ни представя един доста стилен вариант, изработен от черно гланцово покритие.

Повече за издържливостта, с която може да се похвали iPhone 7, може да разберете, като посетите следната връзка, а днес ще обърнем внимание и на грижите, които изисква новото стилно Jet Black покритие.

fullsizerender-8

Apple предупреждава потребителите на новия iPhone, че страхотният цвят Jet Black може да бъде наранен или повреден при постоянна употреба, а точно поради тази причина, компанията от Купертино препоръчва и прилагането на защитен калъф.

Съществуват изключително изискани и качествени предпазни калъфи, но нито един от тях не би могъл да придаде елегантното излъчване на вашето 7-мо поколение iPhone, както характерното за него гланцово покритие. Вероятно и вие не бихте искали да скриете страхотното Jat Black излъчване с предпазен кейс, но настоящите тестове ще ви покажат, че това е една необходима стъпка.

img_0911

Приложените снимки в настоящата статия ще онагледят страхотното устройство, прекарало близо половин месец без защитен калъф. Ето, че на първо място обръщаме внимание на малките, вероятно незначителни драскотини по корпуса. Разбира се, те се виждат под определена светлина, но тяхното наличие определено нарушава гланцовия блясък на устройството.

Отразените драскотини, разбира се, не са вследствие на ежедневна употреба. Устройството е прекарало дълго време в джоба на панталоните на лицето, осъществило тестовете, по време на колоездене и тичане, което определено катализира захабяването.

fullsizerender-13

По корпуса на страхотното устройство забелязваме и леки следи от ожулване, които са вследствие на изпускане върху твърда настилка от приблизително метър и половина височина. Въпреки всичко, авторът на тестовете ще продължи да използва своето устройство без защитен калъф, индивидуален избор, който може да направите по-лесно, след като разгледате прикрепените снимки към настоящата статия. Заповядайте в магазини iStyle, където ще намерите разнообразие от калъфи – за всеки вкус, повод и настроение.

Повече за iPhone 7 може да разберете, като натиснете тук, а за най-съществената 10-та актуализация на iOS, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.