iphone-7-jet-white-cover-imagazin-bg

Ето и една любопитна прогноза за iPhone 7 в цвят Jet White

#Новини
2016. 11. 08.

iPhone 7 дебютира преди броени седмици, но по всичко изглежда, че прогнозите, свързани с устройството продължават да ни впечатляват. Сред тях е и днешното предположение за появата на нов, изключително елегантен цвят, бял гланц.

Любопитните слухове тръгнаха от доклад на Macotakara, който разкрива плановете на компанията от Купертино за разширяване на цветовата гама на устройството. Разбира се, непотвърдената от Apple нова разцветка ни напомня на един вече забравен цвят от четвъртото поколение, но с малката разлика, че той не е скрит зад стъклено покритие.

iPhone-7-Plus-Jet-White

Въпреки, че промяната изглежда доста съмнителна и съвсем нетрадиционна стъпка за Apple, бихме могли да посочим и няколко причини, които определено ще я подкрепят. На първо място не може да не обърнем внимание на страхотната разцветка черен гланц, която заедно с днешната прогноза, напомнят на едно и също отминало поколение iPhone-и. Apple обаче все още са способни да поднасят и някои изненади, една от които се случи тази пролет.

Вероятно вече се досещате, че искаме да обърнем внимание на съвсем нетрадиционната поява на iPhone SE. Едно страхотно, компактно устройство, което определено задоволява нуждите на голяма част от почитателите на бранда. Повече за SE може да си припомните, като посетите следната връзка, а неговата поява определено ни кара да смятаме, че Apple може да предприеме още една нетрадиционна стъпка като ни запознае с нова цветова опция на iPhone 7 и 7 Plus известно време след появата на устройствата.

При положение, че прогнозата е достоверна, вероятно съвсем скоро тя ще бъде потвърдена и от други източници, а ние няма да пропуснем да ви запознаем с всяка любопитна подробност, свързана с изключително елегантната разцветка. Повече за страхотното седмо поколение, може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: bgr

Добави коментар